mai 12

God lørdag. Status iøstfold: Måtte reddes opp av vannet. Russefest. Innbrudd..

God morgen, er lørdag og helg. Våkner til overskya vær og varierende prognoser. Noen mørke skyer som lurer over deler av Østfold. Meldt temperaturer opp mot 19/20 grader.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og nødetater har vært på oppdrag de siste timene. En mann måtte reddes opp av vannet, og russe-støy. Her er en oversikt.,

Falt i vannet

#Halden

Kl 01.42

Melding om en person som har falt i vannet ved Grønland. Nødetatene rykket ut til stedet. Brannvesenet og politiet fikk en mann i 40-årene opp av vannet. Han var kald, men ellers i fin form. Sjekket av ambulanse. Har falt i vannet da han skulle gå i land fra en båt.

Russefest..

#Fredrikstad

Kl 02.00

Vikaneveien. Melding om feststøy fra en privatadresse. Politiet rykket ut til stedet, viste seg å være russefest. Festen ble avsluttet.

Innbrudd i leilighet

#Halden

Kl 00.10

Elvegata. Melding om innbrudd i leilighet. Stjålet 4 laptopper, 1 iPad og diverse klær. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

Trafikkontroll. Førerkortbeslag.,

#Fredrikstad / Kråkerøy

Kl 23.33

UP avholdt trafikkontroll på FV.108 i 50-sone. 3 forelegg for fart og 1 førerkortbeslag grunnet hastighet med anmeldelse. Høyeste hastighet var 83 km/t.

Fredagskveld:

Trøbbel med bommene..

#Skjeberg

Kl 2300

Togleder melder om at bommene ved Skjeberg stasjon var nede grunnet feil. Var ikke mulig for biler og passere over. Tekniker sendt ut til stedet for å fikse problemet.

Rekognosering..

#Fredrikstad

Kl 21.20

Brønneløkkveien. Kom melding om mulig rekognosering i gaten. Det er skrevet nummer på boliger. Melder bedt om å være oppmerksom på mistenkelige personer og kjøretøy.

Trafikkulykke. MC..

#Sarpsborg

Kl 18.46

Trøsken bru. Trafikkulykke i sving med enslig mc. Fører trolig brukket beinet. Nødetatene rykket ut til stedet.,