mai 13

Søndagskveld. Status iøstfold: Med rullestol og hund mot E6. Kjedekollisjon. Trafikkontroll..

..søndagskveld

God søndag. Har vært en del hendelser gjennom dagen. Her er noen notiser fra politiet i Øst politidistrikt

Mann med rullestol og hund – retning E6..

#Halmstad

Kl 17.01

Kom inn melding om en mann i rullestol med hund på vei til E6. Han skal ha vært på vei ned på E6 retning – Svinesund. MC patrulje så etter vedkommende uten resultat. Vedkommende er ikke på E6 har trolig snudd.

Trafikkontroll

#Fredrikstad

Kl 20.40

Fv Rolvsøyveien v/ Wilbergjordet; UP avslutter en hastighetskontroll. 27 forenkla forelegg utstedt. Høyeste hastighet målt til 84 km/t i 60-sonen. Videre ble det 1 førerkortbeslag på grunn av for mange prikker opparbeidet etter ny hastighetsoverskridelse.

Den som sover ..

#Halden

Kl 19.00

Kommer melding om full mann som ligger sover på sted han ikke bør. Patrulje på stedet, Er to menn på stedet som begge blir kjørt hjem til hver sin bopel.

Kjedekollisjon

#E6 Rygge

Kl 15.30

E6 Nordgående. Vært en kjedekollisjon på strekningen etter påkjøring fra Rygge lufthavn. To biler hadde behov for berging. Politi og ambulanse rykket ut til stedet. Ingen skadde. Kun materielle skader.