mai 13

Vanvittige målsjanser for Strømsgodset, men Sarpsborg 08 vant 2-1 i Drammen..

Sarpsborg 08 måtte til Drammen i søndagens bortekamp mot Strømsgodset. Sarpingene som overraskende ble slått ut av cupen av HamKam for få dager siden.

Trenger poeng

Det var en viktig kamp for begge lag som trenger poeng i seriespillet. Før kampen skilte det 1 poeng mellom lagene i favør S08

1-0

Det var Godset som kom best i gang og fikk en tidlig scoring. Etter kun 8 minutter sendte Ueland Andersen avgårde et frispark som traff helt oppe i krysset. Ballen gikk videre i ryggen til Falch og i mål til 1-0.

Det var en nydelig frispark – men scoringen vil bli registret som selvmål

Burde scoret

Etter 36 minutter fikk sarpingen en STOR sjanse, og burde utlignet. Det var Mortensen som fikk muligheten alene fra ca 4 meter, men Bugge fikk reddet ballen. Første omgang endte med 1-0 til hjemmelaget.

Annullering

Sarpsborg 08 startet den andre omgangen offensivt – og fikk tidlig ballen i nettet. Scoringen rettmessig annulert for en dytt på Jonathan Parr.

Vannvittige muligheter

Strømsgodset kunne fort ha økt ledelsen til 2-0. Etter 55 minutter fikk hjemmelaget først en ball i stolpen og sekunder etter – er det et hardt skudd som smeller i tverrliggeren. Her var S08 heldige..

Noen minutter etter smalt det pånytt i stolper og treverk. HELT utrolig at ikke Godset scorer på mulighetene.

Sarpingene fulgte opp med dobbelt-sjanse – kort tid etter, men fikk heller ikke ballen i mål.

1-1

Straffe til Sarpsborg etter 64 minutter. Ole Jørgen Halvorsen setter ballen trygt i mål.

1-2

I det 78 minutt gjorde Sarpsborg 08 sitt andre spillebytte. Rashad ut, inn Schwartz. Og det ble et viktig bytte. For etter kun noen sekunder på banen dundret dansken ballen i mål til 1-2 for Sarpingene.

Vinner

Etter en svært underholde fotballkamp er det Sarpsborg 08 som til slutt vinner kveldens kamp på Marienlyst. Sluttresultatet blir 2-1. Er du fra Drammen er det lov å føle seg snytt..

De 11 fra start

Falch – Tveita, Jørgensen, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Askar – Rashad, Mortensen

Foto via Sarpsborg 08 / arkiv

^ oppdateres ..,