mai 15

Pensjonister og uføre kan få utbetalingsmelding i posten..

Fra juli 2018 vil NAV innføre en løsning for å sende utbetalingsmeldinger i posten for pensjonister og uføre som måtte ønske det. Det opplyser NAV på sine nettsider.

Hvordan få utbetalingsmeldingen i posten

De som ønsker å få utbetalingsmeldingen i posten må reservere seg på www.idporten.no eller ved å ringe 800 30 300.

Det er enkelt og trygt å reservere seg mot digital kommunikasjon med det offentlige, eller be andre – som familiemedlemmer eller venner – om hjelp til å bli reservert, uten krav om elektronisk innlogging.

Vær oppmerksom på at reservasjonen gjelder for all digital kommunikasjon med det offentlige. Om du reserverer deg vil alle viktige brev kun komme i posten. Det kan for eksempel være skatteoppgjøret eller vedtak om ytelser fra NAV. Du vil ikke få skattemeldingen på nett.

Når gjelder det fra

Du kan reservere deg når som helst, men du kan tidligst få utbetalingsmeldingen i posten fra og med utbetalingen av pensjon og uføre i juli 2018. Etter dette vil man få utbetalingsmeldingen på papir fra den påfølgende måneden etter man har reservert seg.

Aktuell link