mai 16

Arrangerer Østlandsmesterskapet i poker..

Fra og med fredag til og med mandag er det pokerbord og sjetonger som gjelder på landets største travbane. Da arrangeres Østlandsmesterskapet i poker opplyser Rikstoto i en melding.

Prøveprosjekt

  • Dette er et prøveprosjekt for å se om et videre samarbeid mellom norske travbaner og oss som pokerarrangør er mulig, sier primus motor bak arrangementet, Thomas Udness. Det er Gynkreftforeningen i samarbeid med Adlers Gate A/S og PP Live som står bak.
  • Vi synes at det er spennende å teste Bjerke som pokerarena. Travbanene har gode parkeringsmuligheter, banene har erfaring med å håndtere penger og det er ledig kapasitet i store deler av året. Målet er å få poker på travbanen på permanent basis, sier Thomas Udness.

Fem turneringer

Østlandsmesterskapet inneholder fem ulike turneringer hvor man kan kvalifisere seg til årets offisielle norgesmesterskap som avgjøres i Stokke i Vestfold perioden 29. august – 4. september. Det blir fjerde året på rad at det er tillatt å arrangere et NM på norsk jord.

  • Jeg regner med at alle de ulike turneringene blir såpass populære at de blir raskt utsolgt. Pokerinteressen i Norge er veldig høy. Vi har hatt et godt samarbeid med Lotteri og stiftelsestilsynet om årets mesterskap – og også om å teste Bjerke som pokerarena, understreker Thomas Udness.

Bjerke har forventninger

Bjerkes daglige leder, Arnlioth Heltberg, ser fram til å motta poker-Norge på landets viktigste travbane:

  • Vi ser dette som et svært spennende prosjekt, og vi får vist fram arenaen på en ny måte. Vi har tro på prosjektet og tror det blir en suksess, sier han.

Rikstoto med på laget

Også spillselskapet Norsk Rikstoto stiller seg positive til prøveprosjektet:

  • Vi har ikke konsesjon for å ha poker i vår spillportefølje, men dersom det er ønskelig kan vi bidra med vår ekspertise i tilrettelegging av spill innenfor ansvarlige og sikre rammer. I en slik situasjon skal vi med myndighetens godkjenning bidra, sier administrerende direktør Harald Dørum.