mai 19

Håndballspillerne har inntatt Fredrikstad. Trafikkinformasjon til Fredrikstad cup..

Nå i pinsehelgen arrangeres Fredrikstad cup i håndball, og der forventes spesielt mye trafikk i områdene ved Kongsten, Gamlebyen, Mercurbanen og Trosvik skole opplyser Fredrikstad kommune.

Begrenset

Det vil være begrenset med parkeringsplasser. Kommunen oppfordrer derfor de som kan om å gå, sykle, ta bussen eller ferga. Følg parkeringsskilter og anvisning fra parkeringsvertene hvis du skal kjøre. Det er blant annet skiltet parkering forbudt i gatene ved Kongstenhallen og Trosvik skole.

Stenges

Torsnesveien stenges for gjennomkjøring ved Fredrikstad Motell & Camping. Det blir også parkering forbudt langs veien her.

Aktuell link

Nedover på siden kan du lese Fredrikstad cup sin egen oversikt over muligheter med kollektiv trafikken. Til deltagere –

SHUTTLEBUSSER

Totalt er det nærmere 30 busser i sving i løpet av helgen. Shuttlebussene er delt opp i forskjellige ruter, med hyppige avganger. Kortfattet er avgangene på rutene følgende:

• Mellom skole og hovedarena Kongsten – hvert ca 30. minutt.*

• Mellom hovedarena Kongsten og øvrige arenaer – hvert ca 30. minutt.

• Mellom hovedarena Kongsten og Merkur Arena / Østsiden Arena – hvert 10. minutt.

• Alle busser er med utgangspunkt i spilletidene på hver enkelt arena.

• * Det er ett lite opphold i transporten mellom skole og hovedarena midt på dagen grunnet begrensninger.

De konkrete tidene og rutene kommer før avreise.

Angående konserten: Det er forventet mange deltagere til konserten på lørdag kveld. Vi har dessverre ikke nok busser til å få alle hjem på første forsøk. Men. Vi skal selvfølgelig få alle trygt tilbake på skolen sin, bare vær forberedt på noe ventetid.

GAMLEBY -OG BYFERGA

Fredrikstad har kanskje Norges råeste fergetilbud. Både Gamleby og Byferga går i trafikk gjennom Pinsen, og er selvfølgelig helt gratis. I tillegg til å benyttes som fremkomstmiddel er den i seg selv en fantastisk Opplevelse opp langs ælva.

Her finner du Tidstabell

ANNEN KOLLEKTIVTRAFIKK

Om man ønsker en tur for eksempel til Sentrum eller andre steder, så kan også byens mange gode kollektivruter benyttes. Disse er derimot ikke gratis, som vårt eget tilbud, men kan allikevel være ett godt alternativ.

Rutetider og informasjon finnes her. Skal man til sentrum kan man hoppe på hvilken som helst buss ved brohodet ved Kongstenhallen.

Aktuell link / greit å vite / Fredrikstad cup

Foto / arkiv / iøstfold