mai 21

Sarpsborg 08 vant 1-0 over Sandefjord. 4.plass i Eliteserien..

Sarpsborg 08 kom fra en komfortabel hjemmeseier over Start og var favoritter foran mandagens oppgjør mot Sandefjord. Sandefjord som sliter i bunnsjiktet av tabellen sammen med Start.

De 11 fra start

Falch – Tveita, Jørgensen, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Nielsen, Askar – Muhammed, Mortensen

0-0

Sarpsborg 08 hadde ballen mest, men kom til få sjanser de første 45 minuttene i Sandefjord. Selv om bortelaget forsøkte finne løsninger ble det lite ut av det.

0-1

Likevel var det sarpingene som etterhvert kunne gå til pause med ledelse. En Sandefjord-spiller takler Zachariassen inne i feltet, og dommer dømmer straffe,

Ole Jørgen Halvorsen gjorde ingen feil, og plasserte ballen pent i krysset til 0-1 rett før pause.

55.minutter

Det var Sarpsborg som kom til den første store muligheten i 2.omgang. Mortensen fikk en stor sjanse fra 5 meter, men keeper fikk akkurat berget hjemmelaget.

Jaget scoring

Sandefjord presset på i sluttminuttene og jaget scoring. Hjemmelaget var veldig nære å utligne i sluttminuttene men maktet ikke få ballen i mål.

Vinner

Dermed endte kveldens match med ny seier og 1-0 over Sandefjord.

Flere bytter

Hovedtrener Bakke gjorde flere bytter i slutten av kampen. Inn kommer både Singh, Heinz og Agger uten at det påvirket det som skjedde i målprotokollen.

Seier og 4.plass

Etter kveldens seier ligger Sarpsborg 08 nå på en 4 plass, bak Brann, RBK og Ranheim.

Klubben oppsummerer

-Det var ikke den mest praktfulle fotballkampen som fant sted på Komplett Arena denne pinsekvelden. Sarpingene jobbet imidlertid hardt for hverandre, og fikk med seg en fortjent seier som sendte dem opp på fjerdeplass på tabellen oppsummerer klubben på sine nettsider.

Foto / arkiv / Sarpsborg 08