mai 23

Kom den kollektive veien til Idyll/Festivalen helt gratis. Samarbeid..

Idyll-Festivalen har nå gjort en avtale med Østfold kollektivtrafikk om at alle som skal til festivalen vår 22. og 23. Juni i Fredrikstad sentrum, kan fremvise sin Idyll-billett og kjøre gratis til festivalen. Dette gjelder da alle busser som går fra våre nabobyer og steder rundt til Fredrikstad opplyser festivalen i en pressemelding,

-Unik

Avtalen med Østfold kollektivtrafikk er unik i sitt slag, og er så langt vi vet første gang noen gjør i Norge opplyser festivalen i en melding. Det er gøy å gå foran som et eksempel og skape noe nytt som er med på å spare miljøet vårt.

Foto. Fra Idyllfestivalen 2017. Bo Kaspers.,

10000

Festivalen vil samle godt over 10.000 gjester i St. hans helgen, og vi håper flest mulig vil benytte seg av tilbudet. Østfold Kollektivtrafikk har et godt og bredt tilbud fra før, så her klarer nok alle som ønsker å finne en buss som passer.

Aktuelle artister 2018