mai 25

God fredag. Status iøstfold: trafikkontroll. Promille. Forurensning..

God morgen, er fredag og snart helg. Våkner til sol, blå himmel og hyggelige værprognoser. Ligger an til å bli en varm dag. Begynner å nærme seg 30 grader..

Status iøstfold

Så langt en tilsynelatende rolig natt i vårt distrikt, men tar med noen meldinger fra torsdagskveld, og fredag morgen.,

Akutt forurensning

#Sarpsborg

Kl 06.55

Sarpsborg brannvesen rykket ved 06.55 tiden ut til sykehuset Østfold / Kalnesveien. Kom melding om akutt forurensning. Skal dreie seg om en formalinlekkasje. Er ikke meldt om dramatikk.

Torsdagskveld

Ville ikke stoppe for kontroll..

#Fredrikstad

kl. 1942

Politipatruljer stoppet en bil som ikke ville stanse for kontroll i sentrum. To personer pågrepet etter funn av mindre mengde narkotika i bilen. Ble også tatt blodprøve av fører etter mistanke om påvirkning. Sak ved patruljen.

Promille..

#Fredrikstad

Kl 2235. Stanset bil for kontroll. Fører anmeldt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Blir også anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Sak opprettes.

Røykutvikling

#Halden

Kl 1827

Politi og brann rykket ut på melding om brann på kjøkken. Viste seg å være en mikrobølgovn med røykutvikling i. Ingen sak ved patruljen. Brann lufter ut boligen.

Trafikkontroll

#Sarpsborg

Kl 17.52

Klavestadhaugen. UP har hatt trafikkontroll på Fv599. Endte med 6 forenklede forelegg med høyeste hastighet – 85 km/t i 60-sonen.