mai 27

Matglad? Nå kan du søke jobben som kokkelærling ved Det kongelige hoff..

Det kongelige hoff søker etter en engasjert lærling som kokk. Arbeidssted er i hovedsak ved Det kongelige slott, men også ved andre kongelige eiendommer. Søknadsfrist er 7. juni opplyser kongehuset.

Stillingen er underlagt kjøkkenseksjonen i Det kongelige hushold. Seksjonen består av kjøkkensjef, kjøkkenassistent og 6 faglærte kokker med sammensatt erfaring og kompetanse.

Arbeidsoppgaver

Etter læreplan og opplæringsplan for kokkelærlinger vg3.

Kvalifikasjoner

Søkere må ha bestått vg1 restaurant og matfaget, og vg2 kokk og servitør. Søkere som innkalles til intervju må være forberedt på å avlegge arbeidsprøver og praktisk testing.

Egenskaper

Vi søker deg med lidenskap for kokkefaget. Du ønsker å lære og bidra positivt til arbeidsmiljøet. Du motiveres av å arbeide i et hektisk miljø med høye kvalitetsstandarder hvor nøyaktighet og ordenssans er viktige egenskaper. Vi søker deg som er pålitelig og som har et godt humør. Du liker å jobbe med og for andre mennesker. Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

Vi tilbyr en unik læreplass rik på faglige utfordringer og opplevelser og hvor det er mulighet for fysisk trening i arbeidstiden.

Medarbeidere ved Det kongelige hoff må ha tilfredsstillende vandel. Søkere under 18 år må søke om politiattest med foresattes samtykke. Det kongelige hoff er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsliv). Det kongelige hoff ønsker mangfold i organisasjonen. Kandidater med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke.

Det kongelige hoff vil samarbeide med Lærlingekompaniet i utvelgelsesprosessen og de vil få tilgang til alle søknadene.

Søknad

Søknad med CV sendes innen 7. juni 2018. Alle søknader må sendes via finn.no

Aktuell link