mai 28

Fire på rad og ny seier for S08. Vinner 4-2 over et bra Stabæk-lag..

Sarpsborg 08 er inne i en god periode og var favoritter før møte mot Stabæk mandag kveld. Likevel er det verdt å nevne at S08 har slitt med å vinne over Bærums-laget hjemme i Sarpsborg.

Kalddusj

Kampen startet med en kalddusj for sarpingene. Etter kun 40 sekunder var det Boli som sendte Stabæk opp i ledelsen. Et pent plassert skudd som gikk rett i mål fra angrepsspilleren.

1-1

Det ble en fartsfull og morsom første omgang på Sarpsborg stadion, og etter 27 minutter kom kveldens første S08-scoring.

Målfarlige Amin Askar stanger et innlegg fra Ole Jørgen Halvorsen pent i mål til 1-1. Fortjent på det daværende tidspunkt etter at hjemmelaget hadde tatt over en del av spillet.

Snytt for straffe

Etter 41 minutter ble Stabæk snytt for en soleklar straffe. Vetlesen dribler seg forbi et par sarpsborg-spillere og blir felt av Tam innenfor 5-meteren. Dommeren dømmer uforståelig nok IKKE straffe. Her var hjemmelaget heldig.

2-1

Det var sarpingene som kom best i gang i den andre omgangen. Etter 49 minutter var det Schwartz som sendte sarpingene ledelsen for første gang i kampen.

2-2

Der ble en mål målrik kamp på stadion, og S08 måtte se flere baller i nettet. I det 61 minutt er lagene like langt.

Ohi dunket kula opp i nærmeste, og sørget for 2-2.

Bra spill av Stabæk

Det var et modig Stabæk som stilte på Sarpsborg stadion i kveld. Bortelaget var offensive og spilte fin fotball. Det er sjelden å se sarpingene møte like stor motstand på egen bane.

3-2

..likevel gikk det etterhvert sarpingenes vei. I det 78 minutt var det Zachariassen som sørget for 3-2 etter et langt innkast. Zachariassen stanger inn 3-2

4-2

Så var det Patrick Mortensen sin tur. Etter 81 minutter var dansken først på en Thomassen-corner.

Vinner

Kampen ender til slutt med ny Sarpsborg-seier. Det blir 4-2 over Stabæk. Dette er S08s fjerde seier på rad, som er klubbhistorie i den øverste ligaen.

De 11 fra start

Falch – Tveita, Tamm, Jørgensen, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Nielsen, Askar – Schwartz, Mortensen