mai 30

God onsdag. Status iøstfold: Smell fra propanflasker. Stanset ikke for politi. Dynamitt og boligbrann..

God formiddag, er onsdag. Våkner til sol, blå himmel og varme temperaturer. Meldt VARMT i dag. Kan friste med et bad..

Status iøstfold

Politiet og brannvesen har vært på jobb de siste timene, her er en oversikt.,

Brann, og smell i propanflasker

#Sarpsborg

Kl 22.54

Navestadveien. Kom flere meldinger om smell/eksplosjoner i området for en bobilforhandler. Brannvesenet fikk raskt kontroll på en ukontrollert brann i en 11 kg propanflaske. Ingen personskade. Foreløpig ukjent årsak til brannen.

Bil på taket..

#Råde

Kl 08.00

E6 Råde Åsgårdkrysset sydgående. Bil som har havnet på taket. Fører er trolig ikke skadet. Nødetater er på stedet. Bilen ligger i midtrabatten.

Ikke gå på E6

#Sarpsborg

Kl 08.24

Grålum. En person observert gående sørgående i nordgående felt på E6. Politiet har pratet med mannen, fått beskjed om å haike fra busslomme.

Stanset ikke for kontroll..

#Moss

Kl 01.30

Kom melding om 2 personer i en uregistrert Golf. Politiet finner bilen etter kort tid og den er påsatt ett falskt kjennemerke. Bilen stanser ikke for kontroll, men politiet får stanset den på Krapfoss etterhvert. Både fører og passasjer er ruspåvirket og godt kjent av politiet. Begge kjøres arrest.

Brann i ubebodd bolig

#Jeløya

Kl 23.46

Husbrann i Tronvikveien. Huset skal være ubebodd. Er overtent. Ikke fare for spredning til nabobygg.

Sveip Vestby

Dynamitt

#Vestby

Kl 07.27

Bil som har sklidd av veien litt syd for Pepperstad. Veien er stengt. Ikke personskade. Bilen er lastet med dynamitt. Uhellet er ikke forbundet med noe ekstra fare opp i mot lasten. Politi og brann på stedet. Dynamitten etterhvert fjernet fra stedet.