juni 02

Nytt album fra CC Cowboys er ute nå..

CC Cowboys, er ute med sitt 11. studioalbum! «Perfekt Normal» er en plate der bandet har latt seg inspirere av spontaniteten og råheten fra 60/70-tallets klassiske rock-innspillinger. Albumet er så og si spilt inn live i studio, og resultatet er musikk der du hører at de går tilbake til røttene sine med en moderne tvist.

Personlig

Dette er også et tidvis nært og personlig album for frontfigur og låtskriver Magnus Grønneberg. Ifølge ham handler disse låtene om både politikk, savn, sorg og svik skriver plateselskapet i en melding.

At livet er både trist og fint, deilig og vanskelig, hele tiden. «Perfekt Normal» har for ham sittet ett stykke unna å få til, men det som kom ut av det er mer bunnsolid, genuint og sterkt håndverk fra CC Cowboys i form av 12 låter.

Flere av låtene er allerede sluppet som singler, og både “Hun er havet”, “Det magiske ordet unnskyld” og «Jeg vil vite alt» er blitt godt tatt i mot på norske radiostasjoner og av folket.