juni 03

God søndag. Status iøstfold: Slåsskamp og vold mot politiet. Vanskelig gjest. Ruspåvirket sjåfør. Tatt på fersken..

God formiddag, er søndag og første helg i juni. Ligger an til en ny varm sommerdag. Har allerede blitt fine bade-temperaturer i østfold-skjærgården. Kan anbefale en dukkert..

Status iøstfold

Politi og brannvesen har vært på oppdrag natt til søndag, Her er en oversikt..

Slåsskamp og vold mot politiet

#Moss

Kl 01.07

Flere enheter rykket ut til melding om slagsmål. Fikk kontroll på stedet. To voldsutøvere og tre fornærmede. En mann er pågrepet. Blir i tillegg anmeldt for vold mot politiet.

Liten gutt på tur alene – grytidlig søndag morgen..

#Askim

Kl 06.01

Osloveien. En innringer har kommet over en liten gutt på ca 4 år vandrene alene. Patrulje rykket ut til stedet. Gutten og pårørende gjenforent etter kort tid.

Vanskelig gjest. Sparket politimann..

#Moss

kl 0316

En patrulje måtte tatt hånd om vanskelig gjest på utested. Mann i slutten av 30 årene. Han sparket enn tjenestemann og er pågrepet for vold off tj. mann.

Stoppet sjåfør etter tips..

#Fredrikstad

Kl 01.18

Etter tips fra våken bilist fikk vi stanset personbil som vinglet veldig på veien og var til stor fare. Sjåføren som satt bak rattet var godt beruset og hadde 0.69 i promille. Førerkort beslaglagt, sak opprettes.

Ruset sjåfør

#Fredrikstad

Kl 02.03

UP stanset bil der fører fremstod som ruset og ikke kunne framvise gyldig førerkort. Mann i 20 årene. Blir fremstilt for blodprøve og anmeldt

Innbrudd. Tatt på fersken

#Mysen

Kl 01.45

Ramstadløkka. En politipatrulje rykket ut etter melding om pågående innbrudd i kjøretøy og bygning. Vi har pågrepet 3 menn.

Ville ikke høre..

#Moss

Kl 01.13

På To-takt festival i Moss sentrum er en mann i 40 årene innbrakt for ordensforstyrrelse og manglende evne til å rette seg etter pålegg fra politiet.

Anmeldelse

#Moss

Kl 02.49

Mann innbrakt fra utested. Satte seg opp overfor patruljen og blir anmeldt for dette.

Minner om..

Brannvesen i vårt distrikt kjører skytteltrafikk på steder der det er og har vært bålbrenning/grilling. Mannskap hos Alarmsentral 110 ber innstendig publikum om å ta hensyn til skogbrannfaren.