juni 03

Uavgjort for Fredrikstad. 1-1 mot Raufoss..

Det er landslagspause for klubbene i Eliteserien, men i OBOS-ligaen og de lavere divisjonene spillers serie-kamper som normalt. Søndag møtte Fredrikstad – Raufoss i solsteken, og det var mange som droppa svaberget for litt fotball.

Ute med skader

Fredrikstad stilte uten Anas Farah og Mikko Viitikko på grunn av skader. Ellers var laget det samme som mot Larvik.

1-0

Begge lag spilte seg til gode muligheter i første omgang, men det var Fredrikstad som i hovedsak hadde initiativet. Likevel tok det tid før det ble noen scoring.

Etter ca 34 minutter fikk Fredrikstad straffe, og Kjell Rune Sellin sendte hjemmelaget i en fortjent 1-0 ledelse.

Flere muligheter

Raufoss spilte seg til noen fine sjanser på tampen av omgangen, men uten å sette ballen i mål, dermed endte den første omgangen 1-0. Ut i fra målsjanser burde Fredrikstad vært i ledelsen med flere mål.

Så var det Raufoss som fikk straffe..

Etter 78 minutter var det bortelaget som fikk straffe. Dessverre for Raufoss ble den reddet av en god Fredrikstad-keeper.

1-1

.. likevel ble det etterhvert scoring til Raufoss. Fortjent! .. etter å ha vært dominerende i 2.omgang. Kort tid etter straffe-missen så utlignet bortelaget til 1-1

Uavgjort

Tross mange sjanser, så ble det ikke flere scoringer på stadion. Kampen mot Raufoss ender 1-1

Roser Jenssen

-Utrolig Håvar Jenssen sikret uavgjort oppsummerer Fredrikstad etter kampen..

  • Kjell Rune Sellin scoret 1-0 målet mot Raufoss på straffe. Bortelaget gjorde alt hva de maktet for å snu kampen, men etter en strålende kamp av Håvar Jenssen endte bataljen uavgjort skriver klubben på sine nettsider.

De 11 fra start

Jenssen, Westgaard, Nielsen, Leko, Begby, Lekaj, Mæland, Rekdal, Nilsen, Sellin