juni 12

Disse skal delta i neste sesong av Mesternes mester

Åtte av de ti deltakerne som reiser til Mesternes mester-innspilling på Mallorca i juni. F.v. Ann Kristin Flatland, Lars Berger, Tom Hilde, Pål Anders Ullevålsæter, Hanne Haugland, Kine Olsen Vedelden, Karina Hollekim og Glenn Solberg. Karoline Dyhre Breivang og Ole Martin Årst var ikke til stede da dette bildet ble tatt.

Mesternes mester

Denne uka drar ti spente idrettshelter til Mallorca for å delta i «Mesternes mester» på NRK opplyser TV-selskapet i en melding.

2019

Neste sesong av «Mesternes mester» byr blant annet på tidenes yngste deltaker i den populære NRK-serien. Dessuten blir vi kjent med utøvere i tre helt nye idretter i «Mesternes mester»-sammenheng. Her er deltakerne:

• Lars Berger (39), skiskyting og langrenn

• Karoline Dyhre Breivang (38), håndball

• Ann Kristin Flatland (35), skiskyting

• Hanne Haugland (50), høydehopp

• Tom Hilde (30), skihopp

• Karina Hollekim (42), fristil skikjøring og basehopp

• Glenn Solberg (46), håndball

• Pål Anders Ullevålsæter (49), motocros«»s og enduro

• Kine Olsen Vedelden (23), cheerleading

• Ole Martin Årst (43), fotball

Mallorca

Torsdag 14. juni drar de ti deltakerne i samlet tropp til Mallorca for å sjekke inn i deltakerhuset nær feriebyen Puerto Pollensa nord på øya. Innspillingen går fram til finalen 2. juli. Først på nyåret 2019 får vi se resultatet på NRK.

Tidligere sesonger av «Mesternes mester» har vært spilt inn i Spania, på Malta, Kypros, i Ungarn, Italia, på Sicilia, i Monaco, Hellas og Portugal.

Ringen sluttet

– Nå er vi tilbake i Spania der eventyret startet i 2008. Det er nesten uvirkelig å tenke på, sier programleder Dag Erik Pedersen. Han er allerede på plass på Mallorca for å forberede seg før deltakerne kommer ned og det hele braker løs.

– Hadde noen sagt til meg den gangen at dette skal du holde på med i ti år, og at det skulle bli et av Norges mest populære programmer, hadde jeg vel bare ristet på hodet, sier Pedersen. Den tidligere syklisten har vært med på samtlige innspillinger av Mesternes mester. Nå gleder han seg stort til å ta imot deltakerne på Mallorca.

Nye idretter

– Det er en skikkelig fin gjeng vi får nedover i år, sier Pedersen. – Det som er ekstra spennende, er at vi får presentert flere idretter som vi ikke har sett i «Mesternes mester» før. Som Karina Hollekim og Kine Olsen Vedelden, to utrolig tøffe jenter som representerer henholdsvis basehopp/fristil skikjøring og cheerleading.

Også Pål Anders Ullevålsæter representerer en ny idrett, enduro, som er hastighets- og utholdenhetskjøring på motorsykkel over lange distanser. Glenn Solberg er på sin side den første mannlige håndballspilleren som deltar i «Mesternes mester».

«Mesternes mester» er blitt et av Norges aller mest populære programmer. Forrige sesong hadde over en million seere og 60 prosent markedsandel i snitt pr. episode. Serien har vært nominert til Gullruten for beste konkurransereality fem ganger og vunnet to ganger.

I forrige sesong av «Mesternes mester» ble tidligere håndballspiller Gro Hammerseng-Edin kåret til den første kvinnelige vinneren noensinne, foran turneren Espen Jansen.

Foto via NRK