juni 12

Her er artistene i «Hver gang vi møtes». Spilles inn utenfor Moss..

Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen er nå i gang med innspillingen av en ny sesong «Hver gang vi møtes». Foto: Espen Solli, TV 2.

Her er artistene i «Hver gang vi møtes»

Elisabeth Andreassen, Trine Rein, Maria Haukaas Mittet, Sol Heilo, Tom Mathisen, Lars Bremnes og Petter «Katastrofe» Kristiansen er nå i gang med innspillingen av en ny sesong «Hver gang vi møtes».

De syv artistene har flyttet sammen for en drøy uke med musikalske hyllester, hygge og moro på Vestre Kjærnes gård utenfor Moss. Resultatet av oppholdet blir den åttende sesongen av «Hver gang vi møtes» og skal vises på TV 2 i 2019 opplyser TV-selskapet i en melding.

Her er artistene

•Elisabeth Andreassen (60) fra Gøteborg/Oslo. 

  • Jeg sa ja til å delta i «Hver gang vi møtes» for det er et varmt og oppriktig program hvor vi artister får lov å utfolde oss og utfordre oss selv i musikken. Å tolke andres låter på min måte er utfordrende og gøy. Jeg ser veldig frem til når de andre flotte og flinke musikk kollegaene mine skal tolke mine låter. At vi har ulike sjangre skaper en fin dynamikk og jeg tror dette kommer til å bli helt fantastisk og forhåpentligvis bra tv for seerne, sier Elisabeth Andreassen

Trine Rein (47) fra Nesodden.

  •  «Hver gang vi møtes» er et utrolig fint, varmt feelgood program hvor agenda er musikken og artistenes fremførelse av hverandres låter. Det er ingen utstemming underveis i serien som gir rom for å fokusere på musikk og gode samtaler. Mangfoldet av artister og sjangre synes jeg er spennende og utfordrende og jeg gleder meg til å være med å tolke låter og høre mine egne låter bli tolket, sier Trine Rein.

Maria Haukaas Mittet (38) fra Senja. 

– Det virker utrolig spennende og givende å få gå inn i andres musikkarrierer, å få reise inn i andres liv. Dette vil garantert gi inspirasjon og jeg gleder meg til å være en del av sesongens «Hver gang vi møtes gjeng». Sjelden jeg har gledet meg så mye til noe, sier Maria Haukaas Mittet.

Sol Heilo (36) fra Bærum. 

– Unni Wilhelmsen, som er min venninne og har vært med i «Hver gang vi møtes» tidligere, sa til meg: «Dette MÅ du si ja til.» Og da ble det ja! Jeg elsker utfordringer. Å få møte så flotte artister med ulike sjangre og tolke deres låter blir både utfordrende og blir garantert veldig gøy, sier Sol Heilo.

Tom Mathisen (65) fra Oslo. 

  • Jeg takket ja til å være med i «Hver gang vi møtes» fordi dette er et tv-konsept som fremmer artistenes virke og jeg som jeg som musiker kan stå for. Som komiker kommer jeg vel ikke unna å bruke humor når jeg fremfører versjoner av de andre artistenes låter. Jeg gleder meg til dette, sier Tom Mathisen.

Lars Bremnes (53) fra Svolvær/Harstad. 

– «Hver gang vi møtes» er et program som setter låtskrivning og sang på agendaen og jeg får tilbringe tid med dyktige og hyggelige kollegaer som jeg kan ta lærdom av, sier Lars Bremnes.

Petter «Katastrofe» (29) fra Onsøy, Fredrikstad. 

– Når jeg får en god magefølelse så pleier jeg å følge den. Å være med i «Hver gang vi møtes» gir meg godfølelsen i magen. Det er et musikkrelatert program som utfordrer oss artister i ulike retninger og jeg gleder meg til å tolke andres låter og høre dem tolke mine låter, sier Petter Katastrofe