juni 14

Ny voldtekt i Kulåsparken. 16 år gammel jente..

Politiet i Øst etterforsker en voldtekt i Kulåsparken i Sarpsborg fredag 25. mai 2018 mellom kl. 15.30 – 16.00.

16 år

Overgrepet fant sted i tidsrommet da «Pønk i parken» ble arrangert. Saken ble anmeldt én uke etter hendelsen. Fornærmede er en 16 år gammel jente. Hun har forklart at hun gikk tur i parken da hun så en ukjent, aggressiv mann som satt på en benk i nærheten av dammen. Hun har videre forklart at mannen dro henne inn i en stor busk, hvor han voldtok henne.

Beskrivelse

Fornærmede har beskrevet gjerningsmannen som en etnisk norsk mann mellom 20-30 år med blå øyne. Hun har beskrevet kroppsbygningen som normal, og hodeformen som rundt og bred. Han hadde blondt eller gyllenblondt hår med lengde på ca. 3-4 cm, og kort skjegg av typen «todagersskjegg» eller skjeggstubber. Han hadde på seg sort t-skjorte, sort knebukse og sorte sko. Fornærmede har beskrevet at gjerningsmannen snakket østfolddialekt.

Tips

Politiet ønsker nå å komme i kontakt med vitner, og oppfordrer alle som kan ha opplysninger til å ringe politiet på telefonnummer 404 07 241.

Saken har høy prioritet, og det er gjennomført flere taktiske og tekniske etterforskningskritt. Politiet har valgt å ikke gå ut i media med saken før etter at etterforskningskrittene var utført. For å forebygge nye hendelser, har politiet vært tilstede i Kulåsparken både uniformert og sivilt. Dette vil fortsette fremover.

Politiet etterforsker også en voldtekt i Kulåsparken natt til søndag 3. juni 2018, som tidligere er omtalt i media. Det er ikke opplysninger i sakene som tilsier at det er samme gjerningsmann, men det kan likevel ikke utelukkes opplyser politiet i en melding.