juni 17

God søndag! Status iøstfold: Vold mot yngre gutt. Ble slått ned. Banket og slo på bil..

God søndag! Våkner til overskya vær og regndråper på vindu. Værprognosene tyder på noe overskya vær og moderate temperaturer. Muligens en fristende dag til å holde seg inne for å se en VM-kamp eller to?

Status iøstfold

Polititjenestemenn i Østfold har vært på oppdrag natt til søndag, Her er en oversikt..

Ble slått ned.,

#Fredrikstad

Kl 02.37

En politipatrulje ble tilkalt til et utested ifm at en mann hadde blitt slått ned, skjedd utendørs. Mistenker hjernerystelse, kjørt til Kalnes sykehus. En mann i 50 årene er pågrepet for hendelsen. Kjøres arrest.

Voldsepisode

#Halden

Kl 02.00

En ung mann ble i natt pågrepet og kjørt i arrest. Anmeldes for vold mot en noe yngre gutt ( tatt halsgrep på og dratt i bakken) Deler av hendelsen skjedde rett foran politiet som var på stedet. Vi er også i kontakt med guttens foreldre.

Banket og slo på bil..

#Sarpsborg

Kl 04.33

En mann i 40 årene anmeldes for skadeverk på en bil. Banket og slo på en bil parkert utenfor Bilxtra Alvim

Slo til dørvakt

#Sarpsborg

Kl 02.58

En beruset mann i 50 årene innbringes arrest og anmeldes for ordensforstyrrelse på et utested. Har også slått til en dørvakt.

Kjørte ned lyktestolpe

#Fredrikstad

Kl 01.41

Politipatrule og brannvesen rykket ut til Lislebyveien i forbindelse med at vegen hadde blitt mørklagt. En bil hadde kjørt inn i en lyktesolpe, slik at den lå tvers over vegen. Vi har ikke lyktes komme i kontak med skyldige sjåfør.

Ville ikke høre

#Fredrikstad

Kl 02.10

En mann i 40 årene ble bortvist fra sentrumsområde ut natta. Beruset og generelt kranglete oppførsel. Så tar det ikke så lang tid før mannen nekter å etterkomme bortvisningspålegget som ble gitt. Mannen kjøres arrest.

Mørkkledd fotgjenger

#Askim

Kl 01.30

En politipatrulje plukket opp en mørkkledd fotgjenger på E18. Ble kjørt til et tryggere sted for fortsette spaserturen hjem.

Tumulter..

#Fredrikstad

Kl 01.07

Storgata; 2 menn, 22 og 23 år, kjøres i arresten etter en ordensforstyrrelse og tumulter med ordensvakter på et utested. De anmeldes for forholdet.