juni 18

YouTube Music og YouTube Premium lanseres i Norge i dag..

Fra Beyoncés livestream på Coachella til toneangivende videoer som Daniel Kvammen og Lars Vaulars «Som om himmelen revna» og Childish Gambinos «This Is America», kommer brukere til YouTube for å ta del i musikkulturen og oppdage ny musikk opplyser Google i en pressemelding.

Ny

YouTube Music er en ny strømmetjeneste for musikk, skapt for å lytte til musikk i tillegg til den magiske verden vi kjenner fra YouTube fra før av; et sted der det er enklere enn noen gang å utforske musikk på en enda mer personlig tilpasset måte. Enten du ønsker å lytte, se eller gå på oppdagelsesreise – nå er endelig musikk i alle formater å finne på én tjeneste.

Betalingsløsning

Musikkelskere kan gratis laste ned og bruke den reklamefinansierte versjonen av YouTube Music, men i tillegg lanserer vi også YouTube Music Premium – en betalingstjeneste som gir deg muligheten til å høre på musikk i bakgrunnen mens du kjører andre apper, muligheten til å laste ned musikk og en lytteopplevelse helt fri for annonser for 99 kroner måneden.

YouTube Premium lanserer også i dag, med nye ‘Originals’

Fra og med i dag kan du også oppgradere til YouTube Premium. Da får du Music Premium, samt alt innhold på YouTube annonsefritt, bakgrunnsavspilling og muligheten for å laste ned innhold på tvers av hele YouTube.

Du kan også sjekke ut hele katalogen av YouTube Originals-serier og filmer, inkludert hitseriene  Cobra Kai og Impulse, samt to nye serier som lanseres i dag: F2 Finding Football som følger F2 mens de utforsker fotballkulturen verden over, med musikalske gjester i verdensklasse som Lil Jon, Becky G og flere, samt The Sidemen Show der The Sidemen drar på ville eventyr med berømte gjester som Nicole Scherzinger og Bear Grylls.

Tilgjengelig i 17 land

YouTube Music og YouTube Premium er nå tilgjengelig i 17 land

Du kan laste ned nye YouTube Music fra Play Store og App Store.