juni 22

Mye folk, brede smil og idyllfest. Fredag åpnet årets Idyllfestival..

Det er kvelden for hyggelige musikkopplevelser. Idyllfestival, Tons of Rock og VG-lista på Rådhusplassen. Vi valgte oss Idyllfestivalen med kjente artister som Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Veronica Maggio og Cezinando.

Idyll i Fredrikstad

Vi var litt usikre på værgudene da det begynte å små-regne noen få timer før festivalstart, men det snudde – og ble en fin åpning for arrangørene av Idyllfestivalen.

Bjørn Eidsvåg

Det var Bjørn Eidsvåg som fikk gleden av åpne årets festival. Til tross for et noe tidlig tidspunkt, ( Kl 17.00 ) og et litt slunkent publikum de første låtene, ble det en trivelig opplevelse med Eidsvåg. Han vartet opp med velkjente toner fra en mangeårig karriere.

Kjente låter

Mysteriet deg, Vertigo, To små planeter og gammel drøm var noen av de kjente låtene som kom som bestilt. Samtidig ble det også tid for en helt ny låt.

Astrid S

Kveldens andre artist var Astrid S. Jenta som på kort tid har blitt en av Norges største kvinnelige artister. Og det ble en FIN time i Fredrikstad sentrum.

Kjente låter kom som perler på en snor. Melodier kjent fra streaming og radio

Første gang i Fredrikstad

Kveldens opptreden var artistens første i Fredrikstad. – Dere virker som hyggelig folk sa hun under konserten, og innrømmet å ha gått gatelangs i byen tidligere på dagen.

Hitparade

.. og fansen fikk det de kom for! Den ene hitten etter den andre. Det ble en GOD time med MYE sjarm og iørefallende pop.

-Med over 800 mill streams, Spellemannspris og utsolgte konserter over hele verden, har hun også etablert seg på et internasjonalt nivå oppsummerer arrangørene før kveldens konsert.

Flere artister

Senere på kvelden var det tid for Cezinando, Veronica Maggio, Warlocks og SEEB.

Foto Simone H Sønstrød