juni 24

God søndag! Status iøstfold: Trampet på hodet til en mann under slåsskamp. 50 000 i forelegg. Trusler mor dørvakt..

God søndag! Våkner til sol og fint vær. Værprognosene gir signaler om både sol og skyer. Temperaturene er økende, ventes opp til 22-23 grader i følge meteorologene hos Yr. Vi satser på en FIN søndag.

Status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på oppdrag natt til i dag. Det meldes om stygg voldssak i Fredrikstad – hvor en person skal ha trampet på hodet til mann under en slåsskamp

Trampet på hodet til en mann under slåsskamp

#Fredrikstad

Kl 23.13

En person skal ha blitt trampet på hodet i forbindelse med en slåsskamp utenfor et utested i Fredrikstad, ved 23 tiden. En person ble kjørt til sykehuset på Kalnes, og en person ble pågrepet forteller politiet til Fredrikstadavisa søndag morgen.

Smuglerkæll fikk 50.000 kr i forelegg

#Svinesund

En person på vei over grensa med noen hundre liter vin må belage seg på å bruke feriepengene til et større forelegg fra politiet. Han samtykket i og måtte betale ca 50.000 kr til statskassa..

Trusler mot dørvakt

#Fredrikstad

Kl 23.59

En dørvakt skal ha blitt truet på livet av en person på utested i Fredrikstad, Vedkommende er født i 61 og burde vite bedre sier operasjonsleder i en kommentar

Forsvant fra politiet.,

#Halden

^lørdagskveld

Politiet i Halden brukte tid på å lete etter to menn som hadde stukket fra en bil lørdag kveld. Det ble satt inn politihelikopter og hundepatrulje, men de aktuelle personene ser ut til å kommet seg unna denne gang. Omtalt også i egen sak.