juni 24

Sarpsborg 08 var i ledelsen to ganger, men tapte 3-2 mot Tromsø

Etter 14 dager med kampfri var det klart for ny hjemmekamp på Sarpsborg stadion søndag kveld. Sarpsborg 08 tok i mot Tromsø som før kampen lå på en 8 plass i Eliteserien. Med seier ville bortelaget gå forbi Sarpsborg.

De 11 fra start

Falch – Tveita, Jørgensen, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Singh, Zachariassen, Askar – Agger, Mortensen

1-0

Det var Sarpingene som kom best i gang på stadion. I forlengelse av en dødball var det Agger som sendte S08 i ledelsen med 1-0. Scoringen kom før det var spilt 10 minutter.

Thomassen

Thommassen virka «spilleglad» i kveld. Sarpsborg-spilleren hadde en god første omgang, og var mye involvert. Etter 27 minutter var han også nære ved å sette inn et fint brassespark.

1-1

Det var Tromsø som kom best i gang i den 2.omgangen.

Kun få sekunder etter avspark var det Tromsøs Lasse Nilsen som sjokkåpnet omgangen med å utligne til 1-1. … En scoring det burde vært mulig for Sarpsborg-keeper å få en finger på.

2-1

Så var det omtalte Thomassen som sendte S08 i ledelsen. Etter 67 minutter tok hjemmelaget ledelsen på nytt, etter et fint angrep.

  • Og for et angrep, da. Larsen og Thomassen kombinerer vakkert til venstre. 2-1 dunkes ned i hjørnet.

2-2

Etter 83 minutter utlignet bortelaget igjen. Det var Jostein Gundersen som var sistemann på ballen etter en corner fra Gamst Pedersen

2-3

.. og fem minutter senere tok Tromsø ledelsen for første gang i matchen. Robert Taylor sørget for ledelse med 2-3

Tap

Det var et bra Tromsø-lag som gjestet Sarpsborg stadion i kveld. Bortelaget spilte en god 2.omgang og vant til slutt 3-2 over Sarpsborg 08.

Foto arkiv

Oppdateres