juni 29

Tenåringsjente fra Halden mishandlet med hammer på Nordkoster..

En tenåringsjente fra Halden skal ha blitt mishandlet av en norsk mann på Nordkoster. Han er nå pågrepet av svensk politi melder den svenske avisen Bohusläningen. Hendelsen skal ha skjedd under en fest på onsdag. Det skal ha blitt benyttet en hammer under voldsepisoden.

Sykehus i Norge

Tenåringsjenta skal ha fått skader i ansiktet og er blitt ble fraktet til et sykehus i Norge med skader i ansiktet.

17 år gammel

Daniel Edsbagge hos det svensk politiet sier til NRK at den 49 år gamle mannen holdes i arrest inntil videre.

– Han er pågrepet for grov mishandling av en jente på 17 år. Hun måtte oppsøke sykehus i Norge, men er skrevet ut derfra og er avhørt av politiet i Strømstad. 49-åringen er også mistenkt for seksuelt krenkende adferd overfor jenta, sier Edsbagge.

Aktuell link / NRK / Bohusläningen