juni 30

God lørdag! Status iøstfold: Full fyr løp naken rundt..

God morgen, er lørdag og helg. Våkner til sol og flott sommervær. Prognosene tyder på nok en fin dag i vårt distrikt.

Status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på oppdrag natt til lørdag, men det har så langt vært en heller begrenset rapportering. Vi oppdaterer ved nye aktuelle meldinger.

Som vanlig har det vært en del fyll og surr natt til lørdag. Politet har tatt hånd om et par spesielle tilfeller i Fredrikstad melder NRK. Redningsselskapet har også vært på vakt i Østfoldskjærgården med flere mindre oppdrag.

Full fyr løp naken rundt..

#Fredrikstad

Kl 00.04

En mann i 20-årene skal i løpet av natta ha løpt naken rundt på Kråkerøy og forsøkt komme seg inn i en leilighet. Politiet mottok flere tips om hendelsen. Vedkommende som var overstadig beruset, ble etterhvert tatt hånd om – og sitter nå i arrest. Han er også anmeldt for å ha urinert i politibilen melder NRK.

Ville slåss

#Fredrikstad

Kl 01.04

En svensk mann sitter i arresten etter at han forsøkte å slåss med politiet i Fredrikstad rett etter midnatt. Den svenske mannen skal i følge NRK ha forsøkt komme seg inn i flere boliger i sentrum.

Fant gummijolle

#Hvaler

Kl 20.06

Kirkøy. Det er funnet en gummijolle med påsatt en Mercury påhengsmotor på Kirkøya, Hvaler. Politiet har tatt kontroll på den