juli 05

Til helgen er det «Gatebil» på Rudskogen..

I 2018 er det 25 år siden første gang det var Gatebil på Rudskogen. Og dette skal selvsagt markeres med å gjøre årets festival til den aller beste skriver arrangørene i en artikkel. Det hele starter torsdag 5 juli med team drifting konkurransen «Super 3» og avsluttes søndag 8 juli med bl.a. finale i ‘VM i Breisladd’.

BANEKJØRING – 3 KLASSER!

Banekjøring på Gatebil er for alle. Både de som vil sladde og for de som vil kjøre spor. Frikjøringen deles derfor inn i 3 klasser. Alle med førerkort kan delta på banekjøring. Nytt i fjor var at både fører og passasjer må bruke kjøredress og selvsagt hjelm.

GATEBIL EXTREME SERIES!

«Gatebil Extreme» er Gatebils egen Time Attack og Racing-serie. På fredag kjøres Time Attack og lørdag og søndag er det race. Totalt er det 5 løp i «Extreme Time Attack» og 9 løp i «Extreme Race» i 2018.

VM I BREISLADD 2018!

På alle Gatebil festivaler er det breisladdkonkurranse, og med deltakere fra 10-12 land kaller vi konkurransen på Rudskogen i juli for ‘VM i Breisladd’. Kvalifisering er lørdag ettermiddag, mens finale med de 20 beste kjøres søndag.

BO PÅ CAMPEN – FÅ MED DEG ALT PÅ GATEBIL!

Det er tilsammen 6 campingområder på Gatebil Rudskogen i juli, og en av disse er familiecamping hvor hvor det er mer tilrettelagt for å ha med barna. De som deltar på banekjøring bor ved baneområdet, og de som kommer som publikum bor på campingen som ligger en kjapp 6-8 minutters gåtur fra selve baneområdet.

Her kan du lese mer på Gatebils egne nettsider.

Foto via Gatebil / presse / arkiv