juli 06

S08 har signert russisk keeper..

Årets keeper i finsk eliteserie i 2017, Aleksandr Vasyutin er Sarpsborg 08s nye keeper skriver S08 på sine nettsider. Den russiske 23-åringen har skrevet under en 2,5-årsavtale med Sarpsborg 08.

-Høyere nivå

  • Jeg er glad for å være her og kan knapt vente på å møte lagkameratene mine. Det er høyere nivå her og en ny utfordring for meg. Jeg håper jeg har gjort et riktig valg, sier Sarpsborg 08s nye sisteskanse.

  • Aleksandr er en keeper vi har fått ekstremt gode tilbakemeldinger på. Vi har hatt han på radaren tidligere også, men har nå fått et enda bedre bilde over kvalitetene hans. Både Erik Holtan og jeg har sett ham i aksjon. Vi er trygge på at Vasyutin vil bli en veldig god keeper for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Her kan du lese mer via klubbens nettsider.

Foto 1 via S08