juli 07

God lørdag! Status iøstfold: Mye fyll. Promille x 2. Ordensforstyrrelser..

God formiddag, er lørdag og helg. Våkner til noe variert vær med både sol og skyer. Værprognosene for de neste dagene tyder på at det fine sommerværet vil fortsette, men kan komme noe nedbør og torden på mandag.

status iøstfold

Politi, brannvesen og redningsskøyta har vært på oppdrag de siste timene. Her er en oversikt.,

Mye fyll

#Rudskogen

Kl 08.07

Har vært en natt preget av mye fyll. 5 personer har blitt innbrakt til arrest pga ordensforstyrrelse, ikke etterkomme pålegg, forulemping av offentlig tj.mann, nektet å oppgi personalia.

8 personer har blitt bortvist og fått pålegg om å holde seg i campingvognene sine til de blir edru. Dette etter ordensforstyrrelse og dårlig oppførsel. 2 personer har blitt anmeldt for bruk av nødbluss og fyrverkeri pga brannfare.

Promille

#Fredrikstad

Kl 04.04

Kråkerøy. Observante vitner meldte om beruset dame som hadde kjørt inn i en hekk. Patrulje fikk kontroll på en kvinne i 30 årene som blir anmeldt.

Brann i trafo

#Sarpsborg

Kl 04.02

Hjalmar Wesselsvei 6. Brannv og politi rykket ut til melding om brann i en transformator.

Promille

#Sarpsborg

Kl 01.54

Patrulje stanset bil med beruset fører. Kvinne 19 år som blir anmeldt m/ førerkortbeslag.

Syklet på E6

#Sarpsborg

Kl 00.37

Kom melding om syklist på E6 retning Sverige. Syklist er nå fanget opp av patrulje og blir henvist til mindre farefull rute

Redningsskøyta på oppdrag lørdag morgen..

#Skjærhalden

Kl 08.59

Redningsskøyta allerede på tur til dagens 3. jobb. En båt som holder på å drive på land. «Horn Rescue» er på vei for å hjelpe.,