juli 08

-Flatt batteri for Ranheim. Sarpsborg 08 vant 4-1..

Sesongens store overraskelses-lag Ranheim var motstander da sarpingene inviterte til fotballfest søndag ettermiddag. Trondheimslaget som har overrasket de fleste, med fin fotball og mange scoringer denne sesongen.

De 11 fra start

Falch – Askar, Utvik, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Nielsen, Heintz – Mortensen, R. Muhammed

1-0

Sarpsborg 08 fikk en god start på kveldens kamp. Allerede etter 6 minutter var det Zachariassen som sendte hjemmelaget i ledelsen til 1-0.

.. kunne scoret fler

Sarpingene spilte seg til flere gode muligheter utover omgangen, og Tobias Heintz burde også utnyttet et par store muligheter.

2-0

Så var det Askar sin tur! Amin har sørget for et par pene mål tidligere i sesongen, og kveldens mål var også av det pene slaget..

3-0

.. Så ble «vondt til verre» for Ranheim. På tampen av første omgang fikk hjemmelaget straffe etter at Muhammed ble felt innenfor 16 meteren. Ole Jørgen Halvorsen var sjef fra krittmerket, og sørget for 3-0 over et tafatt Ranheim-lag..

Ranheim skapte svært lite i de første 45 minuttene, og S08 kunne gå til pause med fortjent ledelse.

Vinner 4-1

Det ble en målrik aften på Sarpsborg stadion, og sarpingene ga seg seg ikke før de hadde vunnet 4-1 over Ranheim. Den siste scoringen kom også ved et straffespark ved Ole Jørgen Halvorsen.

Bortelagets redusering kom etter en innlegg av Storflor, ballen treffer Sandmæl som stanger inn sitt første Eliteseriemål