juli 08

God søndag! Status iøstfold: Fyll og spetakkel. Innbrudd. Tatt på fersken..

God morgen, er søndag. Våkner til sol og hyggelige værprognoser.

Status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på flere oppdrag i natt. Meldes om en rekke hendelser i forbindelse med arrangement på Rudskogen. Her er noen meldinger fra de siste timene..

14 bortvist

#Rudskogen

Kl 06.51

Nok en kveld med fyll og surr på Rudskogen. Kl 01 fikk politiet nødtelefon om flere som slåss i en campingvogn. Patrulje i kontakt med de aktuelle. Ikke noe klart hendelsesforløp. Ingen skadde utenom campingvogna. Innehaver av denne gitt pålegg om å holde seg innendørs.

I løpet av lørdagskvelden har politiet hatt 8 innbringelser til arrest, og 14 bortvisninger fra området. En ble også tatt for promillekjøring.

Innbrudd i kiosk..

#Fredrikstad

Kl 05.00

Manstad. Kom melding om utløst alarm og innbrudd i en kiosk. Gjerningspersoner lagt igjen blod på åstedet. Politiet oppretter sak.

På tur med stjålet sykkel.,

#Sarpsborg

Kl 23.12

Patrulje kommet over kvinne i 50 årene på stjålet sykkel. Kvinnen blir anmeldt. Sykkelen var en grå Merida Woodland med grønne felter. Denne blir tatt inn til politistasjonen

Overstadig beruset.,

#Moss

Kl 01.17

Melding om overstadig beruset mann liggende i Jeløygata. Patrulje kjører vedkommende til fyllearresten – etter en sjekk av ambulanse.