juli 12

Andreas Aalbu er «comeback kid» i Fredrikstad..

Tidligere Fredrikstad-spiller Andreas Aalbu gjør comeback i FFK-trøya. Det melder klubben på sine nettsider. Angrepsspilleren er med når laget samles igjen etter ferien den 26. juli. Andreas kom første gang til FFK sommeren 2015.

Ny mulighet

-Jeg er veldig stolt over å få muligheten til å komme tilbake til klubben. Jeg føler jeg har noe uoppgjort her og skal gjøre alt jeg kan for å bidra til at vi rykker opp. Jeg gleder meg stort til å ta på meg FFK-drakta og løpe ut på Stadion igjen!

— Andreas Aalbu

Har erfaring

Vi er glad for å kunne knytte til oss Andreas. Han har svært gode holdninger, har erfaring fra OBOS ligaen og kjenner klubben godt fra tidligere opphold. Andreas er hardtarbeidende, sterk i luftrommet, og god i oppspills-fasen. Han komplementerer troppen vår på en god måte.

— Per-Mathias Høgmo

Aktuell link

Foto via FredrikstadFK