juli 15

Tok ledelsen to ganger, men Fredrikstad tapte mot Asker..

Det er tid for fotballpause for lagene i Post Nord ligaen, og i den siste matchen før ferien måtte Fredrikstad ta veien til Asker. Kampen hadde avspark Kl 14.00 og FFK hadde mulighet til å avslutte en fin vår-sesong.

.. men det ble ikke sånn, selv om østfoldlaget var i ledelsen både 0-1 og 1-2.

0-1

Det var Fredrikstad som begynte kampen best. Etter ca 20 minutter var det Lekaj som sendte avgårde et overraskende skudd som gikk rett i mål.

1-1

Det tok ikke lang tid før Asker fikk sin utligning. Kort tid etter at FFK tok ledelsen fikk nemlig hjemmelaget straffe. Celina gjorde ingen feil og satt ballen trygt i mål – til side for Håvar Jenssen.

1-2

Etter 43 minutter tok FFK ledelsen igjen. Det var Falk Larsen som satt en retur fint i mål til 1-2.

2-2 / 3-2

Selvom det periodevis så lyst ut for Fredrikstad, så ble til slutt tap for østfoldlaget. Etter 52 minutter så utlignet hjemmelaget til 2-2, og ca 10 minutter før full tid tok Asker ledelsen for første gang i matchen.

Tap

Fredrikstad gjorde flere bytter i slutten av 2.omgang, men det fikk lite å si for sluttresultatet. Asker vant til slutt kampen med 3-2

Håper på god høstsesong

Det er lov å være skuffet og bitter i dag, men vi snur blikket fort fremover og går for en god høstsesong skriver klubben på sine nettsider. Nå tar spillerne en liten egentreningsperiode før laget samles igjen 26. juli.