juli 16

Hovedinntaket til videregående er klart..

Foto via Østfold fylkeskommune / Camilla Aarsrud

Hovedinntaket til videregående er klart

Tirsdag 17. juli får alle som har søkt videregående opplæring i Østfold svar på om de har fått ønskene sine oppfylt. – Alle som har søkt videregående for første gang (3562 søkere) har fått tildelt skoleplass, melder seksjonssjef Bjørn Magnus Johansen i Østfold fylkeskommune.

Det er fortsatt 400 søkere til andre og tredje året som ikke har fått tildelt skoleplass ved hovedinntaket. Det jobbes frem til suppleringsinntaket 10 august med å gi dem plass opplyser Østfold fylkeskommune på sine nettsider. Totalt har  11 196 søkt videregående skoler i Østfold. Av disse har 10.763 ungdomsrett.

– Tekstmeldingene blir sendt ut tirsdag 17. juli. Som søker kan du logge deg inn på http://www.vigo.no for å se resultatet og bekrefte om du tar imot den tilbudt plassen, eller om du sier den fra deg. Svar så fort som mulig, og senest 21. juli, hvis ikke mister du plassen. Alle som ikke har forhåndssvart eller svart innen fristen vil miste sin skoleplass, opplyser Johansen.

Det blir gjennomført suppleringsinntak den 10. august.

Alle søkere og foresatte som har spørsmål om inntaket, kan kontakte Østfold fylkeskommune på telefon 69 11 70 00.

Aktuell link / Østfold fylkeskommune