juli 18

God onsdag! Status iøstfold: Trafikkontroll. Bilbrann. Promille..

God formiddag, er onsdag. Våkner til overskya vær og varme temperaturer. Det varme sommer-været fortsetter. Har du mulighet – kan vi anbefale et bad i skjærgården. Badetemperaturer på 21-23 grader er uvanlig kost..

Noen planer for dagen, og lyst å se på TV?

Er du glad i sykkelsport kan du følge «Tour de France» på Tv2. Lyst til å bli med på fjelltur, så er Monsen og co tilbake med nye sendinger på NRK. Spilles også også flere Europa-kvalifiseringskamper for norske Eliteserielag denne uka, Både Sarpsborg 08, Molde og Rosenborg spiller returoppgjør i dag og i morgen.

Status iøstfold

Tilsynelatende en rolig natt og morgen i vårt distrikt. Er ikke meldt om alvorlige hendelser de siste timene, men tar med noen meldinger fra de siste 24 timene..

Sveip / Oslofjordtunnelen

Front mot front-ulykke

#Oslofjordtunnelen

Kl 07.21

Front mot front kollisjon. Fire personer er involvert i ulykken. 2 personer er fraktet til Ullevål sykehus med helikopter, en til Ullevål med ambulanse og en til A-hus med ambulanse. Tunnelen vil være stengt en god stund fremover.

Bilbrann

#Mysen

Kl 02.45

Nødetatene rykker ut på bilbrann. Står på parkeringsplass. Brannvesenet er i gang med slukking.

Promille – lastebilsjåfør

#Ørje

Kl 18.21

På Ørje Tollsted ble en litauisk lastebilsjåfør stanset ca kl 15 tirsdag. Fremsto beruset og utåndingsprøve bekreftet høy promille. Mannen i 40 årene er pågrepet.

Trafikkontroll

#Spydeberg

Kl 14.25

Askimveien. UP har hatt to trafikkontroller i Spydeberg i løpet av tirsdagen. Resultatet er 18 forenklede forelegg og én anmeldelse for hastighet.