juli 26

Politiet klare for innsats på «Norway cup»..

Norway Cup arrangeres på Ekebergsletta i tiden 28. juli til lørdag 4. august. Politiet stiller som alltid både med mannskaper og med egen stand/politipost på sletta opplyser Oslo politidistrikt.

Norway Cup er i regi av Bækkelaget Sportsklub, og er verdens største fotballturnering for barn og unge.

Vi samarbeider med arrangøren om sikkerheten rundt arrangementet. Politiet vil også i år stille med både uniformert og sivile mannskaper for å bidra til at spillerne og alle andre skal oppleve et trygt og flott arrangement.

Trafikk

Vi oppfordrer alle til å reise kollektivt, fortrinnsvis med trikken (Linje 18 eller 19 til stoppet «Sportsplassen»), da det vil bli store trafikale utfordringer på alle veier som leder til Ekebergsletta.

Det er ellers mulig å benytte buss eller trikk til alle banene som benyttes under turneringen. Se mer på ruter.no eller Norway Cup sin hjemmeside

Politipost

Politiet vil være til stede med egen stand på Ekebergsletta. Polititeltet er åpent fra kl. 10 på søndag, og ellers fra kl. 9-19 resten av uken.

Her kan du stille spørsmål, snakke med politiet hvis det er noe du lurer på, levere anmeldelser for Norway Cup-relaterte forhold og komme med hittegods mm.

Nettpatruljen

Nettpatruljen Oslo og Kripos vil også være til stede og stå sammen på en egen stand under deler av arrangementet. De er på plass søndag-tirsdag fra kl. 10-18 på Global Goals Arena.

Lommetyveri

Husk at steder med mange mennesker er utsatt for lommetyverier – pass godt på verdisakene!

Flasker

Alle som skal samle flasker på Norway Cup må bruke gjennomsiktige, klare plastsekker (dette for å unngå naskeri av annet slag). Disse blir utdelt på sletta.

Aktuell link