juli 27

God fredag! Status iøstfold: Knivstikking. Full sjåfør. Stor innsats fra brannvesenet..

God formiddag, er fredag og snart helg. Våkner til varmt og pent vær. Prognosene tyder på uvanlige varme temperaturer flere steder. Kan være SMART med kort vei til vannflaska.

Status iøstfold

Polititjenestemenn og brannvesen har vært i oppdrag natt til i dag. Her er en oversikt.,

Båt kjørte på skjær..

#Råde

Kl 01.24

Kom melding om båt som skulle ha kjørt på skjær i Kråkstadfjorden. Redningsskøyte samt nødetater rykket ut til stedet. Redningsdykkere fra Fredrikstad også på plass. Havaristen ble lokalisert av redningskøyta. To personer ombord som fremsto som uskadde. Ingen savnet.

Sjåfør kunne ikke stå på beina..

#Moss

Kl 00:26

Politiet fikk i natt melding om bil som hadde mistet et dekk, og en fører som pga beruselse ikke klarte å stå på bena. Patrulje rykket ut og fikk med bistand av andre trafikanter kontroll på en mann i 40 årene. Vi har sikret bevis mtp promille og vedkommende ble kjørt til fyllearresten.

Bilen var også involvert i en påkjørsel i Oslofjordtunnelen ca kl 23:20. Politiet fikk melding fra annen bilist som nettopp hadde fylt ut skademeldingsskjema med vedkommende. I den forbindelse søkte politiet etter bilen som hadde kjørt i retning Drammen.

Brann i cointainer

#Eidsberg

Kl 23.21

Meldt om brann i en container. Brannen er slukket og en mann i 30 årene erkjenner å ha kastet et tent stjerneskudd inn i denne. Blir følgelig anmeldt.

Gressbrann

#Moss

Kl 01.46

Brannvesenet rykket ut til Larkollen camping mindre gressbrann

torsdagskveld

Knivstikking

#Sarpsborg

Kl 21.35

En mann i 50 årene er pågrepet mistenkt for å ha knivstukket en mann i 20 årene ifm uoverenstemmelse. Politiet fikk melding om hendelsen ved kl 21:35 torsdag kveld. Skal ha skjedd i Kirkegata. Mann i 20 årene fått behandling for skade i arm og er ikke alvorlig skadd. Pågripelse uten dramatikk.

Stor innsats fra brannvesenet

#Aremark +

Kl 22.23

Etter en formidabel innsats fra brannmannskaper og frivillige med hjelp fra helikoptere er nå skogbrannene i vårt distrikt slått tilbake og det meldes om kontroll