juli 29

Tidligere langrennsløper Vibeke Skofterud omkom søndag i en vannscooterulykke..

Tidligere langrennsløper Vibeke Skofterud omkom søndag i en vannscooterulykke utenfor Arendal. Hun ble 38 år gammel melder NRK.

-Spredte glede

– Vibeke Skofterud var en fantastisk langrennsløper og meget god teknisk. Hun var alltid i veldig godt humør, spredte glede rundt seg og var med på mye moro, sier NRKs langrennskommentator Jann Post.

Savnet natt til søndag

  • Den omkomne ble først meldt savnet kl. 01.00 natt til søndag. Hun ble i 11.30-tiden i dag funnet på øya St.Helena i Hovekilen, og erklært død på stedet av lege fra luftambulansen. Det var da en vannskuter ved holmen, og alt tyder på at dette var en vannskuterulykke, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker i en pressemelding. / Dagbladet

Slitu i Østfold

Vibeke Skofterud ble 38 år gammel. Hun kommer fra Slitu i Østfold. Hun har gjort stor suksess både nasjonalt og internasjonalt som langrennsløper. Blant annet ble hun olympisk mester i stafett i 2010 oppsummer Aftenposten i en artikkel.

Foto / pressefoto / arkiv