august 03

God fredag! Status iøstfold: Stakk av fra kontroll, politiet leter etter MC. Brann i vogntog. Stakk av fra tollere..

God fredag, våkner til sol og noe overskya vær. Er inngangen til en ny helg, og en del – er vel i ferd med å gå inn i den siste helgen av ferien.

status iøstfold

Polititjenestemenn har vært på oppdrag både torsdag kveld og fredag morgen. Her er en oversikt.,

Stakk av fra politet

#Råde.

Kl 0830

Svart MC stakk fra en kontroll på rv110, Råde fredag morgen. Forsvant inn mot Kil. Fører iført en sort hjelm og sort kjøredress med hvite striper på siden. Politiet søker etter MC i området.

Brann i vogntog..

#Råde

Kl 06.37

Råde FV110 Rådesletta. Brann i vogntog. Skal være full fyr i en kjølebil. Veien ble stengt i en periode. Omkjøring fra syd – fv 359, Enebekkveien mot Missingmyr/E6.

Politijakt med helikopter

#Halden

Kl –

Politi og politihelikopter søkte torsdag kveld etter flere personer som hadde stukket av fra tollen i Halden. -Vi hadde opplysninger om en av personene fra tidligere, som gjorde at vi bevæpnet oss forteller operasjonsleder Trond Lorentzen til Halden Arbeiderblad. Tre personer ble pågrepet.

Båt tok inn vann..

#Fredrikstad

Kl 08.18

Fredrikstad brannvesen rykker ut for kontroll av båt som tar inn vann ved Movikkaia.

Sveip

Togpåkjørsel

#Lillestrøm

Kl 07.06

Togpåkjørsel på Lillestrøm stasjon fredag morgen. Én person er bekreftet omkommet. Politiet mottok melding om togpåkjørsel av én person på Lillestrøm stasjon kl. 0650. Store forsinkelser i togtrafikken må påregnes.