august 04

God lørdag! Status iøstfold: Trøblete gjest. Pasient rømte. Trafikkontroll.,

God morgen, er lørdag og helg. Våkner til sol og pent vær. Værutsiktene tyder på en fin og varm lørdag. Mulig det kan friste med en tur til stranda. En titt på langtidsperioden tyder på at temperaturene vil falle noe utover neste uke.

På oppdrag

Polititjenestemenn har vært på oppdrag natt til lørdag, men er så langt ikke meldt om så mange hendelser. Du finner en aktuell oversikt nedenfor .,

Fotball på TV

Klar for litt fotball på Tv? Er oppstart for Eliteserien igjen, etter noen uker med opphold. Spilles full runde denne helgen. Sarpsborg 08 møter Stabæk på søndag. Nærmer seg også oppstart for de store ligaene. I morgen møter Manchester City – Chelsea i Community Shield.

Status iøstfold

Trøblete gjest..

#Fredrikstad

Kl 02.24

Meldes om en trøblete gjest på et utested. En mann satte seg opp mot politiet i Fredrikstad. Mannen, som er i 30 årene, ble kjørt til arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse, samt forulemping av politiet.

Pasient rømte

#Sarpsborg

Kl –

En mannlig pasient rømte fra sykehuset på Kalnes på fredag. Politiet hjalp til under søket av mannen, og pasienten ble etterhvert funnet og tilbakeført til sykehuset melder NRK.

Laserkontroll

#Dilling

Kl 02.24

UP har avholdt laserkontroll. 2 fikk førerkortet beslaglagt, 6 fikk forenklet forelegg

Liten gress/markbrann

#Skjeberg

Kl 19.22

Halden brannvesen er på gress/markbrann, Skjulstadveien

Sveip

Ville ikke stoppe for politiet, havnet i elva..

#Lillestrøm

Kl 03.07

En bil førsøkte å unndra seg kontroll. Rett etter at politiet avsluttet forfølgelsen kjørte bilen av veien og havnet på taket i vannet ved Lillestrømbrua. Politipatruljene hoppet ut i vannet og fikk to personer ut av bilen. Personene i bilen fraktet til sykehus. Mulig ankelbudd på den ene personen. Det var to menn i slutten av tenårene som ble reddet ut av bilen. Politiet er sikre på at det ikke var flere personer i bilen. Grunnen til at politiet ville stoppe bilen var mistanke om promillekjøring. Fører hadde ikke gyldig førerkort. Spesialenheten er rutinemessig varslet.