august 06

Joackim Jørgensen går fra Sarpsborg 08 til Start. Fra 2019..

Joackim Jørgensen (29) har signert for Start fra 2019. Den erfarne midtbane/forsvars-spilleren vil spille ut 2018 for Sarpsborg 08, før han flytter sørover opplyser Start i en artikkel.

  • Det er mye spennende på gang i Start, og jeg er veldig interessert i å bli med på den oppturen som jeg er sikker på vil komme. Start er en klubb med ressurser i ryggen som jeg tror vil bli et lag å regne med i årene fremover, sier Jørgensen

Ledertype

  • Han er en erfaren midtstoppper, som også kan spille midtbane. Han har vært solid i lang tid, og er en ledertype. Han vet hva dette (Eliteserien) handler om, sier Start-trener Kjetil Rekdal.
  • Vi er kjempeglade for å få ham inn etterhvert, han blir en fantastisk fin tilvekst for oss.

Fokusere på Sarpsborg 08

  • Jeg kommer til å fokusere 100 prosent på Sarpsborg i høst, jeg vil avslutte det her på en ordentlig måte. Jeg er jo også fra byen her, så det er viktig at ting blir gjort ordentlig, sier Jørgensen.
  • Men jeg vil selvfølgelig følge med på Start, ettersom det er der jeg skal tilbringe de neste tre årene. Jeg håper at laget fortsetter å ta steg og at de holder plassen selvsagt, sier han.

  • Aktuell link

    Foto via Sarpsborg 08 / arkiv