august 09

UTSOLGT og 1-1 for Sarpsborg 08. Sterkt!

Det var UTSOLGT og duket for tredje kvalik-match på Sarpsborg stadion torsdag kveld. Sarpingene som kommer fra seier over Stabæk i siste seriekamp.

Rijeka

Motstander i to «tredje-kampene» er Rijeka fra Kroatia. Et lag som i utgangspunktet er favoritter før de to matchene.

.. og det kom tydelig fram ar det var et bedre lag som var motstandere enn i oppgjøret mot St.Gallen. Det kroatiske laget var mer ballsikre og spilte hurtigere fotball

0-0

Sarpingene spilte seg ikke til like mange muligheter som er vanlig på hjemmekampene, men kom til enkelt-sjanser som fort kunne endt med scoring.

Heller ikke bortelaget maktet å score i første omgang, dermed kunne lagene gå til pause med 0-0.

1-0

Så sitter den i kassa!! Zachariassen!! Sarpsborg 08 tar ledelsen etter 71 minutter.

1-1

Etter 83 minutter kom utligningen. Zoran limer kula i vinkelen fra distanse til 1-1.

God kamp

Sarpsborg gjør en god kamp, og spiller en bra 2.omgang. Kampen ender til slutt med uavgjort 1-1. Returoppgjøret spilles om en uke

-Knakende godt

– Et knakende godt fotballag vi møtte. Rijeka hadde bare blåst gjennom Eliteserien. Det er ikke noe vits i å prøve å forklare noe annet enn gang! Kvikkhet, ballbehandling, råskap, hardarbeidene. de har hele registeret. Sånn sett er det en kjempeprestasjon av oss når vi holder på å dra i land en seier, sier Sarpsborg-trener Geir Bakke til VG etter kampen.

-Beste prestasjon

-Elektrisk stemning

Seks tusen sarpinger skapte en elektrisk ramme lenge før avspark, og bare økte desibelnivået gjennom 93 minutter med tredje kvalifiseringsrunde-fotball. De blåhvite var fullt på høyde med kroatene, men måtte se seieren glippe på slutten oppsummer 08 på sine nettsider.

De 11 fra start

Vasyutin – Tveita, Jørgensen, Tamm, Thomassen – Halvorsen, Nielsen, Zachariassen, Askar – Mortensen, R. Muhammed