august 10

God fredag! Status iøstfold: Pågrep blotter. Skadeverk på skole. Eldre mann utsatt for bedrageri..

God fredag, er i inngangen til en ny helg. Våkner til overskya og grått vær. Meteorologene har advart mot kraftige vindkast utover dagen.

Polititjenestemenn har vært på oppdrag de siste timene, sjekk aktuell oversikt nedenfor.,

Glad i fotball?

Er oppstart for engelsk Premier League i kveld, og spilles full runde de neste dagene. Det jobbes for rekordkamp i Fredrikstad, møter Moss og jobber for opp mot 10.000 tilskuere på søndag. Sarpsborg 08 spiller god fotball om dagen, og møter Lillestrøm på søndag.

status iøstfold

Skadeverk på skole

#Sarpsborg

Kl 09.40

Melding om skadeverk på Kurland skole. Et vindu er knust, flere blomsterpotter er ødelagt og en solskjerm er ødelagt etter at den er blitt klatret på. Politiet har vært på stedet og sikret spor.

Blotter pågrepet i Fredrikstad

#Fredrikstad

Kl –

Politiet har pågrepet en blotter ved Holmen i Fredrikstad torsdag kveld. Han har erkjent forholdet i avhør. Den pågrepne er i 40-årene og bosatt i Sarpsborg. Han er bøtelagt tidligere for lignende forhold melder NRK

Torsdag ettermiddag

Eldre mann utsatt for bedrageri..

#Moss

Kl 1330.

Eldre mann utsatt for bedrageri fra dame som oppga å være fra hjemmesykepleien. Store verdier stjålet. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og saken er anmeldt. Politiet ber folk være oppmerksomme og oppfordrer til å be om id før de slipper noen inn.

Nasket i butikk..

#Sarpsborg

Kl 11.50

Mann i 20 årene innbragt fra sentrum og satt i drukkenskapsarrest. Hadde nasket i en butikk, samt at det ble funnet en kniv og noen narkotika på ham.