august 10

Uværet setter sitt preg på Østfold. Person fikk et tre i hodet. Oversikt..

Uværet setter sitt preg på Østfold fredag ettermiddag. Det meldes om takplater som flyr av tak, og trær som faller over veier. Også jernbanen har utfordringer. Her er noe av det som har skjedd så langt..

Tre falt over bil. Person med hodeskader..

#Fredrikstad

Kl 16.30

Elindveien Rolvsøy: Et tre har falt over en bil på Rolvsøy. Fører har fått skader i hodet – og er fraktet til sykehuset Kalnes. Store skader på bilen.

Fikk tre i hodet

#Rakkestad

Kl 16.33

Førrisdalveien: En person har fått et tre i hodet. Blir ivaretatt av helsepersonell opplyser politiet fredag ettermiddag.

Takplater flyr av tak på bygg i Sarpsborg

#Sarpsborg

Kl 14.30

Melding om takplater som flyr av taket på et bygg i Kirkegaten i Sarpsborg. Politiet har sperret av gata. Huseier overtar ansvaret. Fortauet på stedet forblir avsperret inntil videre.

Mange meldinger

#Østfold

Kl 14.03

Mange meldinger om trær som knekker og faller ut i veien. Dette gjelder over hele fylket. Det henstilles til at billister kjører forsiktig

Syklist fikk tre over seg

#Mysen

Kl 14.02

Melding om en syklist som har fått et tre over seg. Syklisten har fått noe skader. Gutten lettere forslått. Kjørt legevakt for sjekk

Østfoldbanen

Sjekk båten

#Østfold

Kl 12.50

Politiet begynner å få inn meldinger på båter som har slitt seg løs fra fortøyningen pga været. Henstiller båtfolket til å sjekke fortøyningen slik at skader på båt unngås.

…oppdateres ved spess. hendelser