august 10

Vinnerlykke! Mannen i 40-årene fra Gressvik vant 1 million..

Det tok bokstavelig talt av for Nabolaget-vinneren når han fikk millionærbeskjeden fra Norsk Tipping.

Gira

  • Jeg som pleier å være så rolig, nå er jeg jo helt gira her, sier den ferske millionæren, når han forstår at han er 1 million kroner rikere.

Lett

  • Altså nå kjenner jeg meg så lett her. Snart flyr jeg vel. Og jeg da, som aldri vinner noe som helst, forteller han og ler.

5-ukers

Vinnerkupongen var en 5-ukerskupong som mannen har kjøpt på mobil opplyser Norsk Tipping.

Millionærens nærmeste spillende naboer i Gressvik kunne også juble, etter å ha innkassert 100.000 kroner hver fredag 10. august.

Vinnere

◦ Nina Cecilie Andersen (40): – Dette var helt rått! Nå blir det nok reise på meg, sier den glade vinneren. Vinnerkupongen kjøpte hun på mobil.

◦ Kvinne (70 – årene): – Dette var veldig gøy! Jeg fikk jo sms av Norsk Tipping, men jeg skjønte ingenting jeg, så jeg visste ikke at jeg hadde vunnet før du ringte nå, sier den svært overraskede kvinnen. Vinnerkupongen kjøpte hun på mobil.

◦ Gro Bekkhus (60): – Tuller du med meg? Nå får jeg frysninger på ryggen her. Gurimalla, så gøy! Vinnerkupongen kjøpte kvinnen på mobil.

◦ Mann (70-årene), kjøpte vinnerkupongen på Kiwi Ørebekk.

*Mann (50-årene): – Jeg tror kona er lettere sjokkskadet nå, jeg leste opp vinnermeldingen fra Norsk Tipping og da brølte jeg rett ut, forteller mannen som kjøpte vinnerkupongen på mobil.

Aktuell link