august 12

FANTASTISKE 10 413 tilskuere i Fredrikstad. Vant 3-0 over Moss!

Det ble en søndag i fotballens tegn i Fredrikstad. FFK inviterte til både rekordkamp og lokaloppgjør mot Moss. Og det ble klar rekord med fantastiske 10 413 tilskuere. Målsetningen for kvelden var 10 000 mennesker. Galskap vil mange hevde,

1-0

Det var Fredrikstad som startet kamp best! Etter ca 10 minutter var det Veteli som sendte hjemmelaget i ledelsen til 1-0.

Fredrikstad spilte seg til flere gode sjanser utover omgangen, men det ble ingen flere scoringer. Lagene kunne gå til pause med 1-0

2-0

Det tok lang tid før det kom noe flere scoringer, men Fredrikstad avsluttet kampen med stil. Etter 84 minutter økte Lekaj til 2-0 etter en retur fra Sellin.

3-0

Bare noen minutter senere kom det en ny scoring. Denne gangen er Aalbu som er siste mann på ballen og sørger for 3-0

Vant 3-0

Kampen ender til slutt med en komfortabel seier til Fredrikstad. En fin måte å takke byens supportere på.

Anders Østli

Fredrikstad-gutten Anders Østli var tilbake på stadion i kveld, og spilte sin første seriekamp for Moss. Østli som nylig forlot Sarpsborg 08, etter flere sesonger for Eliteserieklubben.

-Ekstremt

– Jeg tror at man kan bruke ordet ekstremt. Jeg fikk litt følelse av Stockholms-derby i dag. Det syder i byen, folk har en lidenskap som er veldig gøy. De er kreative, synger og det er trykk på tribunen, sier FFK-trener Per Mathias Høgmo til VG, som har laget en egen artikkel her.

Lot seg imponere