august 12

Klare for rekordkamp og lokalderby. Håper på 10 000 tilskuere..

Til tross for at Fredrikstad har sakket akterut i divisjonssystemet og tilhører Post Nord ligaen, ønsker byen og markere seg som en BETYDELIG fotballby søndag kveld. Fredrikstad har satt seg et høyt mål og ønsker å sette rekord for publikumsoppslutning i ligaen.

Hårete mål

-Få ting er like artig som å få til noe sammen med andre, og enda artigere dersom man gjør noe for historiebøkene! Neste hjemmekamp har vi et hårete mål om å sette en «uslåelig» rekord – 10.000 tilskuere i 2. divisjon skriver klubben om rekordforsøket.

Møter Moss

Vi gleder oss vanvittig til Rekordkampen på søndag, som kommer til å få en fantastisk ramme – På banen skal FFK møte et Mosselag som ikke vil selge seg billig skriver klubben før dagens match.

Moss har nylig blitt forsterket med Anders Østli, som kommer fra Sarpsborg 08.

Godt forberedt

  • Vi har en stadig progresjon og utvikling både individuelt og kollektiv. Tester og treningskamper etter sommerpausen viser at gutta har gjort jobben og er godt forberedt til høstsesongen.

Vi har en skjerpet konkurransesituasjon, færre skader og spillere som pusher hverandre på en positiv måte hver dag. Det gir gode treninger og enda bedre utvikling sier hovedtrener i Fredrikstad Per-Mathias Høgmo.

-Fin selvtillit

  • Først og fremst så gleder i oss veldig til kampen! Gutta har en fin selvtillit om dagen og ser veldig frem til å komme igang med høstsesongen.

Til søndagens kamp må vi ha stor forflytningsevne og aggressivitet. Vi må fortsette å utvikle gjennombruddshissigheten vår og fotball som går hurtig i lengderetningen sier Høgmo videre.

Aktuell link

Vil du vite mer om kampen kan du sjekke ut klubbens nettsider.