august 13

Drar fra Skeid til Sarpsborg 08 tidligere enn planlagt. Sulayman Bojang

Sarpsborg 08 framskynder overgangen til Sulayman Bojang. Det opplyser klubben mandag ettermiddag.

Allerede nå

-«Sulley» skulle i utgangspunktet komme til oss først neste år, men vi har nå valgt å investere litt for å få ham nedover allerede nå. Backsituasjonen vår tilsier at vi trenger en spiller til, og da passer Bojang profilen vår perfekt, sier Tomas Berntsen i Sarpsborg 08.

  • Vi kunne selvsagt hentet en rutinert back fra utlandet, men vi tror veldig på Bojang. Ved å få han til Sarpsborg allerede nå, investerer vi ikke bare for høsten, men også for framtiden. Denne halvsesongen kan bli gull verdt for han og for oss, sier sportssjefen videre.

3,5-årsavtale

Kontrakten Bojang har skrevet med Sarpsborg 08 strekker seg ut 2021-sesongen, altså 3,5 sesonger.

Aktuell link

Foto via S08