august 15

Snart sesongpremiere for «Stjernekamp». Ulrikke fra Sarpsborg..

Disse artistene deltar i Stjernekamp høsten 2018: F.v. Alexander Pavelich, Heine Totland, Maria Arredondo, Hilde Louise Asbjørnsen, Dag Ingebrigtsen, Ulrikke Brandstorp, Ole Børud, Samantha Gurah, Chris Holsten og Ella Marie Hætta Isaksen.

Ti artister

Lørdagssuksessen Stjernekamp er tilbake denne høsten for sjuende år på rad. Ti artister fra hele landet er klare for å kjempe om tittelen «Norges ultimate entertainer» opplyser TV-selskapet i en melding.

Også denne høsten sendes Stjernekamp direkte fra studio på Fornebu. Fem kvinner og fem menn skal få bryne seg på ulike sjangre. Fra og med program 2 går en deltaker ut av konkurransen hver uke, fram til to finalister står igjen og vinneren kåres 27 oktober.

Premiere

NRK1 lørdag 25 august kl. 19.55

Mange seere

Stjernekamp har samlet en stadig større seerskare i alle aldre siden starten i 2012. Fjorårets sesong ble tidenes mest sette med et gjennomsnittlig antall seere på 956.000 inkludert nettseeing, repriser og opptak.

Ulrikke Branstorp

Mange vil huske Ulrikke fra hun i 2015 kom på fjerdeplass i «The Voice» på TV 2. I 2017 deltok hun i MGP og kom til gullfinalen med låta «Places». Ulrikke har fra tidlig alder vært aktiv med sang og dans på teaterscenen hjemme i Sarpsborg. Fra 2011 til 2013 var hun med på norgesturné med showene «The Show Must Go On II» og «The Thrill Of Michael Jackson». Hun har også vært gjest i «Beat for beat» og Sommeråpent, og har utgitt to singler i tillegg til «Places». Ulrikke er et arbeidsjern og beskriver seg selv som en kontrollfrik, som er involvert i alle sider ved egen karriere. Hun synger, danser, skriver låter og har eget plateselskap.

Sjangre 2018

Noen sjangre, som hiphop og opera, har vært med hver sesong siden starten, mens andre varierer fra år til år. Høstens sjangre er:

1 Rock (25.8)

2 Country (1.9)

3 Hiphop (8.9)

4 Soul (15.9)

5 Opera (22.9)

6 Blues + gruppeoppgave (29.9)

7 EDM + vise (6.10)

8 Hardrock + joik (13.10)

9 Musikal + duett med en tidligere Stjernekamp-artist (20.10)

10 Finale (27.10)