august 16

Coca-Cola® endrer farge – Nå blir den sukkerfrie varianten rød..

Coca-Cola® tar et av sine største merkevaregrep noensinne. «Coca-Cola zero® sugar» får samme rødfarge og design som originale Coca-Cola®. Navnet endres til «Coca-Cola uten sukker». Heretter velger man Coca-Cola med eller uten sukker, sier Karen Huffman i Coca-Cola Norge i en melding.

Tynn sort stripe

Nå går Coca-Cola zero sugar fra å være sort til å få den samme rødfargen og det samme designet som originalen. Kun en tynn, sort stripe på etiketten, og en sort kork på flasken vil vise at det er Coca-Cola uten sukker. Selve innholdet forblir det samme. I tillegg vil den sukkerfrie varianten enkelt og greit hete «Coca-Cola uten sukker».

Kjennetegn

– Den røde Coca-Cola fargen er blant våre aller viktigste kjennetegn, og denne endringen vil bidra til å styrke synligheten for Coca-Cola som merkevare. Slik sidestiller vi den sukkerfrie varianten med den 132 år gamle originalen overfor forbrukerne. Fremtiden er kanskje sukkerfri, og den er Coca-Cola rød, fortsetter Karen Huffman.