august 16

Klar for returoppgjør i kveld. -Vi må være topp, topp, topp..

Drømmen om videre avansement i Europa lever for sarpingene. Etter 1-1 i første match mellom Sarpsborg 08 – Rijeka er det duket for en spennende kamp i Kroatia. Likevel skal det nevnes at kroatene er favoritter til å vinne.

Torsdag klokka 20.45 braker det løs i Kroatia. Sarpsborg 08 spiller i det store og hele uten nevneverdig press og har alt å vinne skriver S08 før kampen.

-Må være på topp

Joachim Thomassen har en stor drøm om å lede Sarpsborg 08 videre i Europa.

  • Det kommer til å bli en liten gryte – det ser vi fram til. Det er en liten bragd at vi i lille Sarpsborg i det hele tatt spiller i Europa, men samtidig har vi gjort oss fortjent til det. Vi har vært gode over flere år og har ambisjoner om å ta oss videre, sier kapteinen.

Må sette sjansene

  • Vi går ut med lave skuldre og bør ha god selvtillit etter flere gode kamper på rad. Vi vet vi kommer til å få sjanser, men vi må sette dem. De har et lag med få svakheter – de har hele pakka. Vi må være topp, topp, topp, så får vi håpe at vi får litt dødballer, og da kan alt skje. Med det sagt er vi ikke her på badeferie – vi skal videre, sier Thomassen.

Her kan du sjekke ut klubbens videointervju med Thomassen